Hjälp din förening eller ditt lag genom att bidra på digitalt vis. Här följer några exempel på vad du kan göra:

Dela innehåll i sociala medier

Dela nyheter, bilder och videoklipp som finns på laget.se till exempelvis Facebook för att öka intresse kring ditt (eller dina barns) lag eller förening.

Skriv kommentarer

Logga in i laget.se och skriv kommentarer i nyheter, under bilder eller videoklipp för att visa ditt engagemang och uppskattning för dem som investerar sin tid i laget eller klubben.

Uppdatera kontaktuppgifter

Har ni flyttat eller bytt mobilnummer? Se till att du (och/eller ditt barn) har uppdaterade kontaktuppgifter i laget.se så att du är nåbar.

Logga in via laget.se-appen eller webb för att se över uppgifterna. Vid fälten för e-post och telefonnummer kan du även bestämma synlighet för dina kontaktuppgifter; Synlig för alla, Synlig för medlemmar eller Endast administratörer. Postadress är aldrig synligt för någon annan än administratörer.