Genom en ny kostnadsfri integration har nu laget.se och Newbody Family tagit nästa steg för att hjälpa Sveriges idrottsföreningar spara viktig administrativ tid.

Integrationen gör det nu riktigt smidigt att sätta upp, följa, påminna om och utvärdera era försäljningar med Newbody Family – direkt i laget‌.se.

• Snabb uppstart – i laget.se har ni alla uppgifter som behövs. Ni startar igång genom några få knapptryck.
  • Varje säljare får automatiskt en egen digital Newbody Family-shop som länkas från den aktives profil i laget.se.
  • Mejl med information och länk till den personliga shopen skickas automatiskt ut till föräldrar och andra som finns kopplade till säljaren.
  • Klubbperson eller ledare följer smidigt försäljningen i klubbadmin eller laget.se-appen.

Så varför just Newbody Family?

Att sälja produkter som alla behöver, och ändå skulle köpa, är det enklaste sättet att tjäna pengar. Inom Newbody Family finns allt från Newbodys populära strumpor och underkläder till kryddor och hemartiklar. Allt till bra priser vilket bidrar till en högre totalförsäljning.

Dessutom får ni en personlig kontakt på Newbody Family som guidar er genom hela processen.

Starta försäljning – förening

1. Logga in på er klubb i laget.se, klicka på ”Admin” och därefter på orangea knappen ”Till klubbadmin”
  2. Klicka på fliken ”Ekonomi”, välj Newbody och klicka sedan på ”Starta försäljning”
  3. Namnge försäljningen och skicka säljförfrågan