Lånat in en spelare eller ledare från ett annat lag i föreningen? Nu kan ni närvarorapportera dem utan att behöva lägga till dem i ert lag!

Att föra närvaro för alla säsongens aktiviteter hör till en idrottsledares vardag. Nu blir det enklare för er som brukar låna in spelare eller ledare.

Gästnärvaro via appen

1. Navigera till den träning du vill rapportera via Aktiviteter > Närvaro
  2. Klicka på personsymbolen med ett plustecken högst upp i listan för spelare eller ledare
  3. Välj laget som spelaren eller ledaren vanligtvis tillhör
  4. Markera spelaren och välj Lägg till gäst

Ta bort tillagd gäst genom att dra raden åt vänster med fingret.

Gästnärvaro via dator eller mobilwebb

1. Navigera till den träning du vill rapportera via Admin > Aktiviteter
  2. Klicka på önskad aktivitet och välj Redigera
  3. Klicka på Lägg till gäst högst upp i listan för spelare eller ledare och sök efter personen
  4. Klicka på Välj för att lägga till önskad spelare eller ledare

Närvarorapportera gäst via dator

Vi hoppas den här funktionen underlättar för dig i jobbet som ledare i ditt lag!

Välkommen att kontakta oss på 019-15 44 00 eller support@laget.se om du har frågor eller om du är nyfiken på laget.se som helhetslösning för din förening.