Att samla in avgifter från föreningens medlemmar har aldrig varit enklare. Med medlemsfaktureringen i laget.se skickar du ut fakturor för säsongens avgifter på nolltid. Avgifterna betalas och prickas sedan automatiskt av i systemet via OCR – utan att du behöver göra någonting.

Detta innebär också att ni slipper arbeta med dubbla register, allt utgår från ert medlemsregister i laget.se vilket bidrar till minimal arbetsinsats både från dig som övergripande klubbadministratör och för klubbens ledare och föräldrar.

Medlemsfaktureringen i punktform:

• Automatisk OCR-avprickning
• Automatiska påminnelser
• Smidig bokföringsexport med autokontering
• Ekonomiska rapporter
• Regelbunden backup
• Kostnadsfri telefon- och e-postsupport
• Kostnadsfri utbildning av kanslist/ansvarig (vi besöker er)
• QR-kod på fakturan för smidig betalning
• Automatiska betalningsrapporter till lagens ledare
• Medlemsimport från andra system
• Obegränsat antal medlemmar
• Obegränsat antal avgifter
• Obegränsat antal fakturor

Hur kan medlemsfaktureringen vara gratis för föreningen?

Medlemmarna betalar 10:- i serviceavgift på sin faktura. Då får föreningen allt vi nämner här ovan plus att medlemmen får en tydlig faktura med bland annat klubbmärke, sista betaldatum, summa, OCR-nummer och bankgiro – något som visat sig varit oerhört uppskattat och minskat osäkerheten hos föräldrarna.

Gör som flera hundra andra föreningar, däribland hockeyklubben Färjestad BK, Djurgårdens IF Ungdomsfotboll och innebandyklubben Pixbo Wallenstam – fakturera era medlemmar via laget.se!

Så kommer ni igång:

Är din förening helt eller delvis utanför laget.se idag? Vi hjälper er gärna att komma igång. Nämnde vi att det är helt kostnadsfritt för föreningen? :) Mejla support@laget.se eller ring 019-15 44 00.

För föreningar som redan använder laget.se finns en omfattande guide här!

Välkomna till kraftfull och smidig medlemsfakturering i laget.se!

medlemsfakturering-screenshot
Klicka för att förstora bilden.