Att samla in avgifter från föreningens medlemmar har aldrig varit enklare. Med medlemsfaktureringen i laget.se skickar du ut fakturor för säsongens avgifter på nolltid. Avgifterna betalas och prickas automatiskt av i systemet via OCR – utan att du behöver göra någonting.

Detta innebär också att ni slipper arbeta med dubbla register, allt utgår från ert medlemsregister i laget.se vilket bidrar till minimal arbetsinsats både från dig som övergripande klubbadministratör och för klubbens ledare och föräldrar.

Medlemsfaktureringen i punktform:

• Automatisk OCR-avprickning
• Automatiska påminnelser
• Smidig bokföringsexport med autokontering
• Ekonomiska rapporter
• Regelbunden backup
• Kostnadsfri telefon- och e-postsupport
• Kostnadsfri utbildning av kanslist/ansvarig (vi besöker er)
• QR-kod på fakturan för smidig betalning
• Automatiska betalningsrapporter till lagens ledare
• Medlemsimport från andra system
• Obegränsat antal medlemmar
• Obegränsat antal avgifter
• Obegränsat antal fakturor

Hur kan medlemsfaktureringen vara gratis för föreningen?

Medlemmarna betalar 10:- i serviceavgift på sin faktura. Då får föreningen allt vi nämner här ovan plus att medlemmen får en tydlig faktura med bland annat klubbmärke, sista betaldatum, summa, OCR-nummer och bankgiro – något som visat sig varit oerhört uppskattat och minskat osäkerheten hos föräldrarna.

Gör som flera hundra andra föreningar, däribland hockeyklubben Färjestad BK, Djurgårdens IF Ungdomsfotboll och innebandyklubben Pixbo Wallenstam – fakturera era medlemmar via laget.se!

Så kommer ni igång:

Är din förening helt eller delvis utanför laget.se idag? Vi hjälper er gärna att komma igång. Nämnde vi att det är helt kostnadsfritt för föreningen? :) Mejla support@laget.se eller ring 019-15 44 00.

Föreningar som redan använder laget.se besöker klubbens Admin från en dator, klickar på Fakturering och ansluter sedan till tjänsten. Inom ett par arbetsdagar är ni sedan igång och kan börja fakturera era medlemmar.

Välkomna till kraftfull och smidig medlemsfakturering i laget.se!

medlemsfakturering-screenshot
Klicka för att förstora bilden.