Glöm manuell handpåläggning – med Facebook-koppling behöver din klubb endast göra en inställning, en gång, för att fylla klubbens sida på Facebook.

Facebook är viktigt när det gäller att nå ut med information om klubben. Genom att koppla er klubbsida i laget.se till Facebook publiceras automatiskt klubbens nyheter på er Facebook-sida. Ni sparar därmed både tid och når fler.

Så gör du

Du behöver ha administratörsrättigheter både på er klubbsida i laget.se och er Facebook-sida.

1. Gå till din klubbsida och logga in
  2. Klicka på Admin och sedan Inställningar
  3. Välj Sociala medier och sedan Koppla till Facebook-sida
  4. Logga in på Facebook om du inte redan är det, välj din sida och klicka på Koppla vald Facebook-sida

Klart!

Att löpande publicera nyheter på klubbsidan i laget.se är sen alltså det enda ni behöver göra för en välfylld och aktiv sida på Facebook!

Andra Facebook-funktioner

Vill ni ha en Facebook-modul på klubben i laget.se lägger du till den under Inställningar > Sociala medier också och gör den sedan synlig under Moduler.

Det finns också speciella delningsknappar till Facebook för alla nyheter och bildalbum.