Sedan en tid tillbaka kan alla föreningar nyttja ett gratis och heltäckande campverktyg i laget.se. En av de kraftfulla funktioner som kommer med verktyget är faktureringsfunktionen som gör att ni kan fakturera campdeltagare helt kostnadsfritt för er som förening.

Det innebär att ni enkelt kan skicka fakturor till de deltagare som anmält sig till era camper. När dessa betalas prickas de av automatiskt i verktyget och pengarna kommer in på föreningens konto.

Så fakturerar ni campavgifter

För att använda betalningar i campverktyget behöver föreningen ha aktiverat faktureringsfunktionen och du som ska göra utskicket behöver vara medlemsansvarig.

1. Lägg till er campavgift i modulen “Betalning” nere till vänster i campöversikten
  2. Markera de personer du vill fakturera under fliken Deltagare, klicka på “Verktyg” och sedan “Skicka faktura…”
  3. Gör era inställningar för utskicket innan ni bekräftar med att klicka på “Skicka faktura”

Klart!

Snabba inställningar för fakturautskick

Manuell betalning

Vill man registrera en manuell betalning gör man det genom att markera aktuell person, klicka på “Verktyg” och i stället välja “Manuell betalning…”.

Bra att veta

Alla deltagare blir fakturerbara automatiskt och på varje skickad faktura tillkommer en serviceavgift på 40 kronor som mottagaren betalar.

Använder din förening inte laget.se än?

Lugn, ni kan använda campverktyget i laget.se helt gratis ändå.

Fyll i era uppgifter på camper.laget.se för att komma igång med er första camp

Välkommen att kontakta oss på 019-15 44 00 eller support@laget.se om din förening är nyfikna på laget.se som helhetslösning eller om du har frågor.