Alla föreningar i laget.se har tillgång till det heltäckande campverktyget utan extra kostnad. Och en av de kraftfulla funktioner som kommer med verktyget är faktureringsfunktionen som gör att ni kan fakturera campdeltagare för att supersmidigt få in avgifterna för campen.
 
Det innebär att ni enkelt kan skicka fakturor till de deltagare som anmält sig till era camper. När dessa betalas prickas de av automatiskt i verktyget och pengarna kommer in på föreningens konto.
 
 

Så fakturerar ni campavgifter

 
För att använda betalningar i campverktyget behöver föreningen ha fyllt i sin utbetalningsprofil i klubbadmin och du som ska fakturera behöver ha behörigheten Medlemsansvarig.
 

  1. Navigera till aktuell camp i klubbadmin
  2. Lägg till er campavgift i modulen “Betalning” nere till vänster i campöversikten
  3. Markera de personer du vill fakturera under fliken Deltagare, klicka på “Verktyg” och sedan “Skicka faktura…”
  4. Gör era inställningar och klicka sedan på “Skicka faktura”

Klart!
 

Snabba inställningar för fakturautskick
 

Manuell betalning

Vill man registrera en manuell betalning gör man det genom att markera aktuell person, klicka på “Verktyg” och i stället välja “Manuell betalning…”.
 

Bra att veta

  • Alla deltagare blir fakturerbara automatiskt.
  • För att täcka kostnader för exempelvis utveckling, underhåll och support av campverktyget tillkommer en serviceavgift på 5-39 kronor på varje faktura som mottagaren betalar.

Använder din förening inte laget.se än?

 
Ni är välkomna att använda campverktyget i laget.se ändå.
 
Skicka instresseanmälan på camper.laget.se
 
Välkommen att kontakta oss på 019-15 44 00 eller support@laget.se om din förening är nyfikna på laget.se som helhetslösning eller om du har frågor.