Med Silverpaketet får du ut max av er laget.se-sida och kan använda alla funktioner som hjälper dig i det dagliga arbetet som ledare eller tränare inom din idrott.

Det här ingår:

• Kallelsefunktion – Vilka kommer till matchen/tävlingen eller träningen?
  • Leveransbekräftelse – Vilka har fått och läst e-postutskicket?
  • Adresslista – Exportera anpassad adresslista över lagets medlemmar
  • Skyddade sidor – Nås av inloggade medlemmar; till exempel en taktiksida
  • Webbfråga – Skapa en undersökning mot era besökare
  • Utrymme 1000Mb – Tiodubbla utrymmet för bilder och dokument
  • Representationsgrupp – Nyheter, serier med mera visas automatiskt på klubbsidan från utvalda grupper (gäller klubbsidor)

Silverpaketet kostar endast 39:-/månad för ditt lag eller klubb och betalas årsvis. Paket beställs på er laget.se-sida under Admin > Förstasidan > Butiken. Ni kan betala med kort eller via faktura.

Guldpaket

Utöver att få tillgång till alla funktioner i laget.se finns även möjlighet att få en annonsfri sida med Guldpaketet. Det kostar 119:-/mån och ni har möjlighet att lägga upp era egna annonser på sidan för att bland annat exponera utvalda sponsorer ytterligare.

Klubbpaket

Om er förening vill köpa silver- eller guldpaket till flera/alla lag eller grupper samtidigt så får ni rabatt. Ju fler ni är desto billigare blir det! Vid beställning till minst fem grupper bjuder vi även på Guldpaket till klubben.

Beställ genom att skriva till oss eller ringa oss på 019-15 44 00.