Kolla igenom dina kontaktuppgifter i laget.se idag för att säkerställa att dina lagkamrater enkelt kan nå dig. Du hjälper samtidigt klubben med ett uppdaterat medlemsregister.
 
Att ha ett uppdaterat telefonnummer, postadress samt e-postadress (för dig som har en egen) underlättar för alla kring ditt lag och din klubb.
 
 

Uppdatera dina uppgifter

  1. Logga in på laget.se
  2. Klicka på din profilbild uppe till höger och välj Mina uppgifter i mobilwebb eller via dator. I appen klickar du i stället på Min profil i menyn uppe till vänster och väljer sedan Mina uppgifter.
  3. Se till så att alla uppgifter stämmer under Allmänt och Kontaktuppgifter och fyll i det som saknas. Har du ingen profilbild sedan tidigare så ser det bra ut att lägga till en. Komplettera gärna med info under fliken Personligt samt Profil & Bild också. Spelar du i flera lag kan du göra en sidspecifik profil för varje lag under Profil & Bild.
  4. Spara.

Glöm inte synlighetsinställningar för dina- eller dina barns kontaktuppgifter. Läs mer om det längst ner här i inlägget.
 
 

Uppdatera dina barns uppgifter

Om ditt barn saknar egen e-postadress loggar du som förälder in på din egen användare och väljer i stället Mina barn i steg 2 här ovan. Det är viktigt att e-postadressfältet lämnas tomt om barnet inte har någon egen e-post. E-postadressen ska då endast finnas på kopplad förälder.
 
 

För dig som är administratör

Du som administratör redigerar medlemmarnas kontaktuppgifter under Admin > Medlemmar > Klicka på medlemsnamn > Redigera. Det är viktigt att e-postadressfältet lämnas tomt på en spelare om den inte har någon egen e-post. E-postadressen ska då endast finnas på kopplad förälder.
 
Om du gör ändringar under Profil & Bild och medlemmen spelar i ett annat lag behöver du inte oroa dig för att förstöra information för det andra laget. Däremot är Allmänt, Personligt och Kontaktuppgifter samma för alla lag man är medlem i.
 
Övergripande klubbadministratörer redigerar enklast uppgifter i medlemsregistret som du hittar under Admin på klubben > Till registret (orange knapp) > Medlemsregister.
 
 

Synlighets-/privatinställningar

Glöm inte att du kan välja för vilka dina eller dina barns kontaktuppgifter ska synas. Vid varje fält för e-post eller telefonnummer finns alternativen Synlig för alla, Synlig för medlemmar eller Endast administratörer. Postadress är aldrig synligt för någon annan än administratörer.
 
Vi rekommenderar starkt att barn endast har sina kontaktuppgifter synliga för medlemmar, vilket innebär att endast inloggade medlemmar i laget kan se dem.
 
Läs mer om synlighetsinställningar här.