Här under får ni läsa om Ludvig, ytterligare en efterlängtad kollega till vårt techteam i Örebro. Vad är det han har för tradition i februari varje år men också.. vad är det han missar att berätta för er?
 
 

Hej Ludvig, du har snart varit hos oss i sex veckor och det är så kul att få lära känna dig!!

 

Kan du berätta lite om din idrottsbakgrund?

– Som barn höll jag på med de flesta idrotterna, mer eller mindre frekvent. Allt från simning, karate och tennis till fotboll, ishockey och innebandy. Jag gick på Mullsjögymnasiet med innebandyinriktning, men det blev aldrig någon elitkarriär av det. Idag spelar jag golf när väder tillåter och tar varje chans till padel jag får.

 

Vad gjorde du innan du kom till laget.se?

– Jag jobbade frontend på ett företag som heter Eyevinn Technology som specialiserat sig inom streaming. Där sysslade jag mest med streaming-appar och videospelare för web, smart-tv och native.
 

Vad tycker du är det bästa med föreningssystemet laget.se?

– Att eldsjälar runt om i Sverige kan starta och administrera de flesta delarna av en förening, utan att behöva spendera en krona. Att man dessutom kan göra det i sin mobil genom appen är ju bara grädde på moset.

 

Vilket är ditt största idrottsögonblick?

– Det var nog när jag fick spela för Smålands distriktslag i innebandy-SM. Jag var lite av en underdog att komma med i laget och de flesta blev förvånade när jag fortsatte gå vidare i uttagningarna, hehe. Minns jag rätt åkte vi ut i kvarten mot Stockholm, men det var en resa med många roliga minnen även utan medalj.

 

Kan du nämna något som dina kollegor troligtvis inte vet om dig?

– En tradition jag har är att första söndagen i februari sitta uppe och titta på Superbowl. I början var det på den pub som visade matchen live, men post covid brukar jag fixa en amerikansk buffé hemma och följa matchen -med amerikansk reklam såklart! (reds anmäker: minns ni Småstjärnorna, Ludvig är vår alldeles egen Patrik Isaksson och tävlade i det populära tv-programmet som barn. Det tycker vi han borde ha bjussat på här.. )
 
Stort tack Ludvig och varmt välkommen igen!