laget.se Premium är här! För bara 29:- i månaden får du en annonsfri användarupplevelse. Dessutom bidrar du till att laget.se kan fortsätta vara gratis för Sveriges idrottsföreningar.

Det här är laget.se Premium

• Reklamfritt! – Fokusera på det som är viktigt. Med laget.se Premium slipper du distraktioner.
  • Gäller både app och hemsidor – Oavsett du gillar att använda laget.se via appen, mobilwebb eller datorn så finns Premium med dig.
  • Du stöttar laget.se – Du bidrar till vidareutveckling av laget.se och att systemet kan erbjudas gratis till Sveriges föreningar.
  • 31 % rabatt för familjen – Teckna Premium för alla i familjen som har ett eget användarkonto i laget.se och få rabatt. Du ser rabatten tydligt vid köptillfället.
  • Ingen bindningstid – Löpande abonnemang som du enkelt avslutar när du önskar.

Så uppgraderar du till Premium

Logga in på laget.se på webben (kan inte tecknas i appen för närvarande) och klicka på din användarprofil längst upp till höger för att uppgradera till Premium.

Du kan även klicka här direkt om du redan är inloggad

Visionen om Fler i idrott

Visionen för laget.se är Fler i idrott – att fler ska hitta till idrotten och stanna kvar längre på grund av de många fördelarna för hälsa och samhälle.

Vår roll i det är att göra administrativ och ekonomisk skillnad för föreningslivet. Inte lägga kostnader på föreningarnas redan ansträngda ekonomi. Vi vill gå andra vägar.

Genom laget.se Premium hjälper du oss i arbetet med att förenkla vardagen för alla inom svensk idrott – varje dag. Tack!