Nu får ni automatiskt bättre koll på medlemmarna i er förening! Genom det nya och kostnadsfria medlemsregistret i laget.se förenklar ni ert föreningsliv på riktigt.

Jobbar ni kanske i dubbla föreningssystem idag? Det behövs inte längre. Med det nya medlemsregistret (och LOK-stödsintegrationen) har det aldrig varit bättre läge för er klubb att enbart arbeta med laget.se.

Testa nya medlemsregistret

Gå till klubbens Admin via en dator, klicka på Medlemmar och sedan Ta mig dit (orange knapp).

Obs! Du behöver vara övergripande Klubbadministratör eller Medlemsansvarig (du som har tillgång till medlemsfaktureringen) i klubben för att komma åt registret.

• Enkel översikt

Under Medlemmar finns de som betalat medlemsavgift i föreningen (de som betalat medlemsavgift via den smidiga faktureringstjänsten i laget.se hamnar automatiskt i denna vy). Under Personer finns alla med oavsett medlemsavgift. Till exempel Föräldrar.

• Smidig medlemsfiltrering

Filtrera ut och se hur många medlemmar föreningen har baserat på sport, lag, roll, kön och/eller födelseår.

• Snabb sökning i realtid

Sök på namn, adress, födelsedatum, lag etc.

• Dubbletthantering

Ibland har medlemmar i en förening lagts till på fel sätt eller med fel information. Detta kan skapa dubbla användarkonton som i sin tur skapar andra funktionsproblem som till exempel dubbelfakturering eller uteblivna mejlutskick. Genom det nya medlemsregistret får ni kontroll på detta och kan se till att rätt information hamnar på rätt plats!

Hantera dubbletter genom att antingen slå ihop användarkontona (om du är säker på att det är samma person) eller redigera uppgifterna om det inte är samma person. Om det inte är samma person och till exempel förälderns e-postadress ligger tillagd på både barnet och föräldern så ska e-postadressen tas bort från barnet och fältet lämnas tomt om inte denne har en egen e-postadress. Föräldern skall ligga kopplad till barnet i Medlemslistan i laget och får därmed relevant information.

Allt detta finns nu tillgängligt för er förening, gratis!

Testa nya medlemsregistret idag genom att gå till klubbens Admin via en dator, klicka på Medlemmar och sedan Ta mig dit (orange knapp).