Med det kostnadsfria medlemsregistret i laget.se får du som övergripande klubbadministratör total kontroll. Du slipper jobba med dubbla register och kan samla allt på en plats – det förenklar mycket både för er centralt i klubben och för lagen och alla medlemmar.

Många nöjda kanslister och styrelsemedlemmar har sedan lanseringen fått ett toppenverktyg som bidrar till en både lugnare och mer effektiv idrottsvardag.

Det kostnadsfria medlemsregistret innehåller bland annat:

Översikt av medlemmar och andra personer i föreningen
Medlemsfiltrering på bland annat födelseår och roll
Sökfunktion där du kan använda allt från postnummer till efternamn
Exportering till Excel för externa behov av medlemsdata
Addering av nya medlemmar – enkelt och användarvänligt
Redigering av medlemsuppgifter – exempelvis adress eller allergier
Automatiska rapporter som ger dig koll på bland annat åldersspann
Dubbletthantering som hjälper dig att hålla ordning i systemet

Med detta sagt så är det alltså helt onödigt för din förening att betala för ett medlemsregister när ni kan få allt detta helt gratis.

Kom igång med medlemsregistret från laget.se idag!

Så kommer ni igång:

Är din förening helt eller delvis utanför laget.se idag? Vi hjälper er gärna att komma igång. Nämnde vi att det är helt kostnadsfritt för föreningen? :) Mejla support@laget.se eller ring 019-15 44 00.

Föreningar som redan använder laget.se besöker klubbens Admin från en dator, klickar på Medlemmar och sedan Till registret (orange knapp). Ser du inte knappen behöver du bli klubbadministratör, läs mer om det här.

Välkommen till det kostnadsfria medlemsregistret i laget.se!

medlemsregister-screenshot2
Klicka på bilden för att förstora.