laget.se är en plattform som hjälper Sveriges idrottsföreningar, deras lag och grupper med hemsida, administration och ekonomihantering. Om man som användare har frågor om laget.se kan man vända sig till den kostnadsfria supporten via antingen telefon eller e-post.
 
För att kunna erbjuda allt det här kostnadsfritt behöver vi andra inkomstkällor.
 
Vi har därför egna medarbetare som varje dag jobbar med att skapa relationer med företag som vill samarbeta med oss och därmed samtidigt bidra till att tjänsten kan vara helt gratis för idrotten.
 
Det här kan exempelvis ske genom annonsering på föreningarnas hemsidor eller via e-postutskick. För laget.se är det dock viktigt att annonserna är bra och relevanta. Därför har vi hårdare annonsregler än de flesta andra digitala aktörer på marknaden. Vi tillåter exempelvis inte annonser rörande dejting, alkohol, spel och casino.
 
Kontentan är att vi vet att många idrottsföreningars ekonomi är ansträngd, men genom våra partners kan vi fortsätta utveckla systemet och din förening kan fortsätta använda det utan att betala ett enda öre. Det tycker vi känns som en vinst för alla parter.
 
Vill man som förening eller lag/grupp använda laget.se helt annonsfritt så finns självklart alternativet att välja guldpaket och vill du som individ (eller familj) ha reklamfritt så satsar du på det vi kallar Premium. Båda finns till väldigt rimliga priser.
 
Har du frågor gällande annonsering eller något annat är du varmt välkommen att ta kontakt via 019-15 44 00 eller support@laget.se.