Vill ni ha 30 supersnygga egendesignade hoodies till ert lag eller grupp? Samtidigt som ni förbättrar er kommunikation både på lång och kort sikt? Då är den här tävlingen något för er!
 
Det lag/grupp som får flest aktiva/spelare, ledare och föräldrar att logga in i laget.se under oktober månad vinner!
 
 

Det här kan ni göra för att vinna

 

  • Säkerställ att samtliga föräldrar (och bonusföräldrar) är tillagda som medlemmar med rätt e-post och kopplade till sitt barn.
  • Är barnen så gamla att de har e-post? Be föräldrarna lägga till den på barnets konto eller samla in och lägg till själv. Men lägg aldrig till förälderns e-post på barnets konto.
  • Uppmana alla att ladda hem och logga in i laget.se-appen. Den är gratis och du hittar länkarna längst ner på denna sida.
  • Lägg upp en nyhet i laget.se och ställ en fråga där ni vill ha svar i kommentarerna. Man måste logga in för att kommentera.
  • Publicera innehåll generellt – det bidrar till aktivitet. Nyheter, videoklipp och album är uppskattat bland medlemmarna.

 

Det här har ni chans att vinna

 
Första pris är 30 stycken egendesignade hoodtröjor från Customize Ninja. Värde: 17 970:-. Testa gärna deras designverktyg på https://customize.ninja.
 
Här är länkar för laget.se-appen att använda i exempelvis ett mejlutskick till hela ditt lag/din grupp:
 
Appen för iPhone: https://www.laget.se/app/ios
Appen för Android: https://www.laget.se/app/android
Appen för Huawei: https://appgallery.huawei.com/#/app/C102195907
 
Stort lycka till i tävlingen önskar vännerna på laget.se!
 
Tävlingen gäller lag/grupper med max 30 aktiva/spelare. Till tävlingen räknas inte ihopslagna/temporära grupper som ex. stora målvaktsträningsgrupper, ledargrupper eller sammanslagna grupper för exempelvis akademi eller specialträning. laget.se förbehåller sig rätten att exkludera grupper som avviker från en vanlig träningsgrupp.