Genom vårt Silverpaket får du ut max av er laget.se-sida och kan använda alla funktioner som hjälper dig i det dagliga arbetet som ledare eller tränare inom den svenska idrotten.

I Silverpaketet finns smarta extrafunktioner för dig som vill ha mer kontroll och få ut maximalt av er sida!

Det här ingår i Silverpaketet:

• Anmälningsfunktion – Vilka kommer till matchen eller träningen?
  • Leveransbekräftelse – Vilka har fått och läst e-postutskicket?
  • Webbfråga – Vad tror era besökare om den kommande matchen?
  • Skyddade sidor – Nås av inloggade medlemmar. Till exempel en taktiksida.
  • Adresslista – Skapa anpassad adresslista baserad på sidans medlemmar.
  • Utrymme 1000Mb – Tiodubbla utrymmet för bilder och dokument.
  • Representationslag – Nyheter, serier med mera visas automatiskt på Klubbsidan från utvalda lag. (Gäller endast klubbsidor).

Silverpaketet kostar endast 468:-/år/lag och beställs under Admin > Förstasidan > Butiken. Ni kan betala med kort eller via faktura.

Har ni fler sidor inom samma förening som önskar Silverpaket så får ni självklart rabatt på detta. Ju fler ni är desto billigare blir det! Beställ då genom att skriva till oss eller ringa 019-15 44 00.