Dags att digitalisera föreningens medlemskort? I över två år har laget.se erbjudit sina föreningar digitala medlemskort direkt i laget.se-appen – helt utan kostnad och utan merarbete för någon.

Det enda ni behöver göra är att meddela oss så slår vi på funktionen för er förening helt gratis. Korten visas då direkt för era medlemmar under Min profil i laget.se-appen.

Meddela oss för att aktivera funktionen kostnadsfritt >

Så här fungerar det

• Funktionen är direkt kopplad till medlemsfaktureringen i laget.se. Ingen extra handpåläggning behövs. Så fort betalning kommer in visas medlemskortet.
  • Vill man inte använda medlemsfaktureringen kan övergripande klubbadministratörer ”ange medlemskap” för personer i klubben via medlemsregistret. Medlemskortet visas direkt när en person fått medlemsdagar.
  • Medlemskorten visas lättillgängligt i appen. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.
  • Medlemskortet visas under hela medlemsperioden, slutdatum syns också på kortet.

Skicka ett meddelande till oss idag om din förening vill börja använda funktionen. Sa vi att det är helt gratis oavsett hur många medlemmar ni är? :)